Top 10 vastgoedtips voor investeren in vastgoed in Engeland (de UK)

by | Oct 31, 2023

Overweeg je om te investeren in Engels vastgoed? Je bent niet de enige! De vastgoedmarkt in het Verenigd Koninkrijk blijft bloeien, en met de juiste kennis kun je hiervan profiteren. In deze blog delen we exclusieve vastgoedtips die je helpen om slim en succesvol te investeren in Brits vastgoed.

Tip 1: Maak een Reis naar de UK

Investeren in onbekend gebied is spannend. Dat is waarom onze eerste vastgoedtip is: ga met iemand die al ervaring heeft met Brits vastgoed mee naar de UK. Je bent er zo en je krijgt een veel beter idee van de markt. Securin organiseert circa 4x per jaar een property tour voor cliënten en andere geïnteresseerden, zie https://www.securinvest.nl/property-tour/

Tip 2: Bouw een Deskundig Team

Achter elke succesvolle investeerder staat een team van experts. Vind betrouwbare lokale makelaars, een notaris, een hypotheekadviseur en een sourcing partner. Luister naar de ervaringen van anderen en kies partners die bekend staan om hun expertise en integriteit.

Tip 3: Oprichten van een Limited Company

Voor belastingvoordelen en bescherming is het een slim idee om een Limited Company op te zetten in de UK. Open ook een bankrekening bij een flexibele bank zoals Revolut om je financiën gemakkelijk te beheren.

Tip 4: Doe je Huiswerk

Heb je een potentieel object op het oog? Vergelijk het aanbod dan met andere woningen op Rightmove en Zoopla, de Britse equivalenten van Funda. Dit helpt je om een geïnformeerde beslissing te nemen.

Tip 5: Verdiep je in de Britse Huurmarkt

Bestudeer de lokale huurmarkt om inzicht te krijgen in wat huurders zoeken. Focus op gebieden met hoge vraag om je bezettingsgraad en rendement te maximaliseren.

Tip 6: Wees Realistisch over Kosten

Houd rekening met alle mogelijke kosten, inclusief onderhoud, beheer en mogelijke leegstand. Een gedegen financieel plan is essentieel voor succesvol beleggen.

Tip 7: Overweeg Verschillende Soorten Vastgoed

Diversifieer je portfolio door te investeren in verschillende soorten vastgoed, zoals residentieel, commercieel, en studentenhuisvesting. Dit kan je risico spreiden en je rendement verhogen.

Tip 8: Blijf op de Hoogte van de Marktontwikkelingen

De vastgoedmarkt is altijd in beweging. Zorg dat je up-to-date blijft met de laatste trends en ontwikkelingen in de Britse vastgoedmarkt. Volg relevant nieuws, marktrapporten en analyses om geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.

Tip 9: Ken de Belastingregels

Zorg dat je op de hoogte bent van de Britse belastingregels rondom vastgoedinvesteringen. Een goede belastingadviseur kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tip 10: Overweeg Securin voor Ontzorging

Als je geen tijd of zin hebt om alles zelf uit te zoeken, laat Securin dan het werk voor je doen. Wij zijn experts in Brits vastgoed en kunnen je helpen om je investeringen te maximaliseren en het werk uit handen te nemen.

Deze tips zijn nog maar het begin. Voor meer vastgoedtips en strategieën voor het investeren in Engels en Brits vastgoed, download ons gratis e-book ‘Succesvol Investeren in Brits Vastgoed’ vandaag nog!

Gratis e-book: Succesvol investeren in Brits vastgoed

Lees ook onze andere blogs

Download ons e-book en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat maakt vastgoed in Engeland of Wales zo aantrekkelijk?
  • Moet ik naar de UK toe als ik wil investeren in vastgoed daar?
  • Wat is belangrijk als ik wil starten in de UK?
  • Welk type vastgoed is interessant voor mij?
  • Hoe werkt het aankoopproces?
  • Hoe financier ik Brits vastgoed?
  • Hoe wordt het vastgoed belast?
  • Hoe staat de Britse economie ervoor?
  • Wat zijn de 10 meest gemaakte fouten?
  • Onze insiders tips!