Over ons

Securin is dé Nederlandse specialist op het gebied van investeringsvastgoed in het Verenigd Koninkrijk (UK; Engeland en Wales). De naam Securin combineert “secure” en “investment”, passend bij onze filosofie dat vastgoed een veilige en zekere lange termijn investering is. Het reflecteert ook onze medische achtergrond, aangezien het eiwit Securin betrokken is bij de regulering van de celdeling.

YOUR REAL ESTATE  ♦ OUR TRUE PLEASURE

Wij zijn Job & Melanie Gutteling

Wij zijn gepassioneerd over het Verenigd Koninkrijk en de mogelijkheden voor vastgoedinvesteringen. Job is opgeleid als medisch ingenieur en is nu een fulltime ondernemer. Melanie werkt met veel passie en plezier als longarts-intensivist op de Intensive Care.

Onze vastgoedreis begon in 2017 toen Melanie een vastgoedtraining volgde over investeren in Nederlands vastgoed. Wat maakte vastgoed zo aantrekkelijk? Enerzijds het verkennen van iets volledig anders dan de medische wereld. Anderzijds het idee van passief inkomen als een extra inkomstenbron en zekerheid, wellicht resulterend in de mogelijkheid om niet tot aan ons pensioen te hoeven werken?

Job Gutteling

Co-founder
Een strategisch denker met passie voor innovatie. Na een carrière van 10 jaar als klinisch fysicus, besloot ik me te concentreren op onze vastgoedontwikkelingen in de UK. Mijn doel is waarde te creëren in de samenleving door duurzame nieuwe woningen toe te voegen aan de Britse markt met uitstekende rendementen voor onze cliënten en onszelf.

Melanie Gutteling

Co-founder
Wat mij aantrekt aan het vastgoed ondernemerschap is het verbinden, zien en grijpen van kansen, snelle analyse, doelgericht zijn, in actie komen en tegelijkertijd het grote geheel bewaken. Als partner van Job, de drijvende kracht achter Securin, is mijn interesse voor het vastgoed ondernemerschap ontstaan parallel aan mijn loopbaan als medisch specialist.

Wij houden van actie ondernemen, dus een paar maanden later werden we de trotse eigenaars van ons eerste verhuurobject in Arnhem, kort daarna volgden er nog een paar. Tijdens deze periode werden we getriggerd door een Facebook-advertentie over een evenement in Amsterdam over investeren in het Verenigd Koninkrijk. Toeval, zou je denken? Of bestaat toeval niet? In de eerste paar dagen van het evenement zagen we niet voor ons dat we vastgoed in de UK zouden kopen. Twee drukke banen, drie kinderen en de vierde op komst…Op dag 3 besloten we de sprong te wagen.

‘We hebben meer te verliezen als we het niet doen dan we te verliezen hebben als we het wel doen’, was onze gedachte.

We ontdekten dat Britse vastgoed veel meer potentie heeft dan Nederlands vastgoed. We richtten ons eerste bedrijf op: Ciconia Properties Ltd. Opnieuw waren we binnen een paar weken trotse eigenaars van 2 panden in de UK, 1 om te renoveren en door te verkopen en 1 voor de verhuur. Begin 2021 was onze portefeuille in de UK zo gegroeid dat Job besloot zijn baan als klinisch fysicus op te zeggen en zich volledig te richten op het Britse vastgoed.

Met de groeiende ervaring en successen hebben we in augustus 2022 Securin opgericht. Ons doel is om anderen te begeleiden bij het zetten van de stap naar het Verenigd Koninkrijk, waarbij we volledige begeleiding en portfoliobeheer bieden aan investeerders.  Bij Securin combineren we expertise, toewijding en een bewezen trackrecord om ervoor te zorgen dat jouw investeringen in Brits vastgoed worden beheerd met de hoogste normen van professionaliteit en zorg. We geloven dat de mogelijkheden in het Verenigd Koninkrijk grenzeloos zijn en we delen graag onze passie en succes met jou.

Waarom kiezen voor Securin?

Wil jij graag investeren in vastgoed om zo passief inkomen te genereren en meer vrijheid te ervaren? Het opzetten en beheren van een vastgoedportfolio kan een behoorlijke uitdaging zijn. Investeren in Brits vastgoed is namelijk niet simpel of eenvoudig. Hierdoor zien veel mensen af van het investeren in vastgoed.

Securin is opgericht om jou volledig te ontzorgen en te begeleiden bij het opbouwen van jouw eigen vastgoedportfolio. Als specialist in Brits vastgoed beschikken wij over diepgaande expertise en een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners om jou te helpen bij het vinden en beheren van duurzame en rendabele woningen. Dit betekent dat je kunt profiteren van de voordelen van een eigen vastgoedportfolio, zonder je zorgen te hoeven maken over de tijd en moeite die het kost.

Aanschaf

Het opzetten van een vastgoedportfolio vereist veel kennis en tijd. Vanwege onze jarenlange ervaring en kennis over vastgoed in de Uk, kunnen wij jou uitstekend helpen bij het opbouwen van jouw vastgoedportfolio.

Beheer

Zorgeloos genieten van de huurinkomsten? Wij bieden volledig vastgoedbeheer. Dit omvat het commercieel, technisch, administratief en financieel beheer. Kortom, jij ontvangt de maandelijkse huurstroom op jouw bankrekening zonder kopzorgen.

Portfolio uitbreiding

Veel vastgoed investeerders willen hun opgebouwde vermogen herinvesteren. Wij helpen je graag bij het uitbreiden van je portfolio. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen gaan wij specifiek voor jou op zoek naar geschikte vastgoedobjecten. Vervolgens ontzorgen we je tijdens het aankoopproces. 

Bij Securin staat jouw toekomst centraal en helpen we je graag bij het verwezenlijken van jouw dromen. Of je nu wilt investeren in een enkele woning of een uitgebreid vastgoedportfolio wilt opbouwen, Securin biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Zo kun je met een gerust hart investeren in vastgoed en bouwen aan een solide financiële toekomst.

Het team

Babette Potter

Client Relations Manager
Binnen Securin is mijn kracht het ondersteunen van het management en het coördineren van onze frontoffice. Een van de leukste aspecten van mijn rol binnen de organisatie is dat ik het primaire aanspreekpunt ben voor onze klanten, aandeelhouders & partners. Dit doe ik dan ook met veel plezier!

Freek van Litsenburg

Manager of Strategy & Sales
"Alleen ga je snel, maar samen kom je verder", met dat motto werk ik voor Securin. Ik begeleid potentiële Securin familieleden op basis van een luisterend oor, oog voor detail en wederzijds vertrouwen. Ik zorg ervoor dat er altijd naar je geluisterd wordt op een effectieve manier. Verder brainstorm ik graag mee wat betreft strategie & marketing.

Bart Folkersma

Stagiair
Vanwege mijn interesse in vastgoed ben ik dit jaar begonnen aan mijn stage bij Securin. Dit is voor mij de perfecte manier om de combinatie tussen ondernemen en vastgoed van dichtbij mee te maken. Ik houd mij bezig met het maken van een wiki over Brits vastgoed voor onze huidige klanten. Deze ervaring stelt mij in staat om zowel de praktijk als de theorie van de vastgoedsector te verkennen.

Koen Besemer

Business Developer
Ik ben werkzaam als Business Developer en hiermee verantwoordelijk voor de proces ontwikkeling. Daarnaast vervul ik de constante vraag naar nieuwe projecten. Sinds jongs af aan ben ik bezig met verscheidene beleggingsproducten en ben erg enthousiast om hier deel van uit te maken.

Wessel Smolders

Medewerker Marketing & Communicatie
Mijn reis bij Securin begon als stagiair vanwege mijn interesse in vastgoed en heeft zich ontwikkeld tot een vaste baan. Ik ben verantwoordelijk voor websitebeheer en draag actief bij aan de marketing- en communicatiestrategieën.

Halla

Bedrijfsadministrateur
Ik ben Halla en ik ben begonnen als stagiaire bedrijfsadministrateur, hier heb ik een vaste baan aan overgehouden. Ik ondersteun het management door ervoor te zorgen dat de boekhouding klopt. Door mijzelf te ontwikkelen kan ik onze cliënten beter helpen en tegelijkertijd leren over vastgoed. Dit doe ik met veel plezier!

Marieke van Haastrecht

Executive Assistent
Met veel plezier en toewijding ondersteun ik processen voor het starten met een UK vastgoedportfolio. Daarbij heb ik affiniteit met organiseren, commercieel denken, communicatie, financiën en administratie.

Betty van der Heijden

Bedrijfsadministrateur
Mijn motto is: wie het kleine niet eert is het grote niet weert. Daarom zorg ik ervoor dat alle cijfers die je nodig hebt, netjes op een rij staan in rapporten. Zodat je met informatie het beste overzicht hebt voor het mooiste rendement op je investering.