Property tour in de UK

Wil jij kennis opdoen, projecten met je eigen ogen zien en netwerken met gelijkgestemden?

Ga met ons mee op property tour! Securin organiseert meerdere keren per jaar een property tour in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze twee dagen bieden wij jou de gelegenheid om verschillende vastgoedobjecten te bekijken in Engeland of Wales.

We bezoeken bijvoorbeeld nieuwbouw- en transformatieprojecten, buy-to-lets, HMO’s (House of Multiple Occupation) en nog meer. Ook maak je kennis met onze Britse samenwerkingspartners. Zij delen waardevolle informatie en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kansen op de Britse vastgoedmarkt!

Naast het opdoen van kennis, zijn de property tours ook bij uitstek geschikt om je netwerk uit te breiden. Leer nieuwe mensen kennen en leer van elkaars ervaringen met investeren in vastgoed.

Het belangrijkste? Het is heel leuk, inspirerend en gezellig om met gelijkgestemden twee dagen op pad te zijn! De tour is inclusief een gezamenlijk diner en ontbijt en een comfortabel verblijf.

Interesse om mee te gaan? Neem dan contact met ons op.

UK Property Tour - 14 & 15 maart

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pauline Grootjans

“Zeer tevreden over de door Securin georganiseerde UK Property Tour op 30/11/23 en 01/12/23. Hierdoor een goede indruk gekregen van Noordoost Engeland en de verschillende investeringsobjecten. Daarnaast was het ook prettig om met tour genoten over investeren in vastgoed van gedachten te wisselen. Bedankt Job, Melanie en team voor het delen van jullie kennis en het beantwoorden van de vele vragen.”

Oriëntatieavond Brits Vastgoed

Securin organiseert regelmatig oriëntatieavonden over verschillende onderwerpen binnen het Engelse vastgoed.Tijdens deze evenementen wordt waardevolle informatie gedeeld over investeren in Brits vastgoed. Dit is bijzonder interessant voor mensen die zich willen oriënteren op (Engels) vastgoed, of hun portfolio willen uitbreiden naar het buitenland.

Vragen die beantwoord worden zijn:

  • Welke rendementen zijn er te behalen?
  • Wat voor type vastgoed is interessant?
  • Welke regio’s zijn interessant?
  • Hoe werkt het aankoopproces?
  • Hoe wordt het vastgoed belast?
  • Hoe kan je (her)financieren?
  • Hoe kom je aan goede objecten?

 

De eerstvolgende oriëntatieavond is op 16 januari 2024 om 19:00 in Bunnik.

Ben je geïnteresseerd in Engels vastgoed, denk je erover na om je vastgoedportfolio uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk, of ben je gewoon nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de oriëntatieavond.

Kees van Niejenhuis

“Ik ben twee keer bij een presentatie geweest van Securin. Beide avonden waren erg waardevol. Job & Melanie hebben veel kennis over de UK markt en geven goed advies.”