Aanstaande evenemten avn Securin

Bekijk hier de aanstaande evenementen, webinars & oriëntatieavonden. Georganiseerd door Securin met betrekking tot investeren in Brits vastgoed. 

Evenement: Meet the UK Partners

Vrijdag 19 april 15:00-20:30 in het Novotel Hoofddorp

Investeren in Brits vastgoed is onmogelijk zonder een sterk netwerk van betrouwbare partners. Denk aan contractors, brokers, estate agents, letting agents, solicitors, accountants en deal sourcers. Zij zijn jouw ogen en oren ter plekke.

De UK is groot en wij hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd in verschillende regio’s. Apart met iedereen afspreken kost veel (reis)tijd. Daarom organiseren wij het Meet the Partners-event.

Wij hebben een groot deel van onze Britse contacten uit verschillende regio’s uitgenodigd om naar Nederland te komen zodat je laagdrempelig met ze kan kennismaken. Doel van de middag is simpel: netwerken!

Investering: €40 excl. BTW per persoon als vergoeding voor zaalhuur en consumpties

Online Webinar: 16 mei om 20:30

Investeren in Brits vastgoed: de grootste verschillen tussen NL en de UK waar jij direct je voordeel mee kan doen

In dit online webinar tackelen we de grootste & meest relevante verschillen tussen investeren in Nederlands & Brits vastgoed.

  • We behandelen topics waar de grootste verschillen aanwezig zijn, zoals:
  • Peperduur? Spotgoedkoop!
  • Puntentelling? De markt bepaalt de prijs!
  • Huurrecht? Geen oppermachtige huurder!
  • Fictief rendement? Eerlijke belasting!
  • Gekocht of verkocht? Toch niet!

Kortom, heb je altijd al gedroomd van het creëren van een passief inkomen uit vastgoed, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dit webinar is gemaakt voor jou om het oriëntatieproces in gang te zetten. Na het webinar weet jij wat het jou kan opleveren om je horizon te verbreden. We verwelkomen je graag online op 16 mei om 20.30 uur.

Investeringsreis in de UK

Wil jij kennis opdoen, projecten met je eigen ogen zien en netwerken met gelijkgestemden?

Ga met ons mee met onze investeringsreis! Securin organiseert meerdere keren per jaar een tour in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze twee dagen bieden wij jou de gelegenheid om verschillende vastgoedobjecten te bekijken in Engeland of Wales.

We bezoeken bijvoorbeeld nieuwbouw- en transformatieprojecten, buy-to-lets, HMO’s (House of Multiple Occupation) en nog meer. Ook maak je kennis met onze Britse samenwerkingspartners. Zij delen waardevolle informatie en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kansen op de Britse vastgoedmarkt!

Naast het opdoen van kennis, zijn de investeringsreizen ook bij uitstek geschikt om je netwerk uit te breiden. Leer nieuwe mensen kennen en leer van elkaars ervaringen met investeren in vastgoed.

Het belangrijkste? Het is heel leuk, inspirerend en gezellig om met gelijkgestemden twee dagen op pad te zijn! De tour is inclusief een gezamenlijk diner en ontbijt en een comfortabel verblijf.

Interesse om mee te gaan? Neem dan contact met ons op.

Noord-Engeland - 23 & 24 mei

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wales - 12 & 13 september

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Online Webinar: 6 juni om 20:30

Investeren in Brits Vastgoed: trap niet in deze 5 kostbare valkuilen

Investeren Brits vastgoed is niet allemaal rozengeur en maneschijn.

In dit online webinar bespreken we de 5 meest voorkomende & kostbare valkuilen. We zullen het hebben over onze persoonlijke ervaringen en de fouten die wij gemaakt hebben in de afgelopen jaren.

Na dit webinar weet je wat je vooral NIET moet doen als je gaat investeren in Brits Vastgoed!

Kortom, speelt Brits Vastgoed al langer in je hoofd, maar vind je het ook een risicovolle overweging, dan is dit webinar er voor jou. In 45 minuten kunnen we je behoeden van 5 valkuilen waar menig investeerder mee te dealen heeft. We verwelkomen je graag online op 6 juni om 20.30 uur.

Oriëntatieavond Brits Vastgoed

Tijdens onze recente webinars deelden we de grootste verschillen tussen NL en de UK en de 5 kostbaarste valkuilen.

Ben je hierdoor enthousiast geraakt? Dan zijn er waarschijnlijk nog heel veel meer vragen waar je graag antwoord op wilt!
Je vraagt je misschien af…
*wat voor type vastgoed interessant is?
*welke regio’s interessant zijn?
*hoe je aan goede objecten komt?
*hoe je beoordeelt of je een goede deal aangeboden gekregen hebt?
*hoe het aankoopproces werkt?
*hoe je kan financieren of herfinancieren?
*hoe het zit met belastingen?

Donderdagavond 4 juli van 19:00 tot 21:00 beantwoorden wij bovenstaande vragen tijdens de oriëntatieavond Brits vastgoed. Andere vragen? Ook die kan je natuurlijk stellen.

De inloop is vanaf 18:45 en we sluiten de avond af met een gezellige borrel vanaf 21:00.

Locatie: Fletcher Hotel, Buizerdlaan 10, 3435 SB Nieuwegein, Nederland.

In verband met beperkte beschikbaarheid, ontvangen we graag je aanmelding indien je hierbij aanwezig wilt zijn.
Vol=vol (aanmelden uiterlijk 20 juni).

Job en Melanie, het was een top bijeenkomst! Complimenten voor het team van Securin voor de sympathieke en goede organisatie. Ik kom snel weer langs bij jullie. Toppers!!

Ik ben twee keer bij een presentatie geweest van Securin. Beide avonden waren erg waardevol. Job & Melanie hebben veel kennis over de UK markt en geven goed advies.

Thanks voor de waardevolle avond. Fijn dat jullie zoveel informatie delen en niets achterhouden, top! UK stond voor "misschien volgend jaar eens kijken" op mijn lijstje, maar ik ben enthousiast geworden!