Meer financiële vrijheid door te investeren in Brits vastgoed?

Lees dan nu het e-book “Succesvol investeren in Brits vastgoed” en ontdek welke stappen jij moet zetten om te starten met investeren in Brits vastgoed!

Na het lezen van ons e-book:

 

Heb jij basiskennis over investeren in Brits vastgoed

Val jij niet in de 10 meest voorkomende valkuilen

Weet jij welke stappen je moet zetten om te kunnen starten

Je hoeft je sociale media maar te openen en ziet de volgende koppen:
“Ik heb afgelopen jaar al mijn vastgoed verkocht.”
“Vastgoedbeleggers wijken uit naar landen met betrouwbare overheden.”
“Ruim 14 jaar verhuurmakelaar, dit nog nooit meegemaakt!”
“Vastgoedinvesteerders trekken massaal naar het buitenland: klaar met Nederland!”

Kortom iedereen is op zoek naar alternatieven voor Nederlands vastgoed: Spanje, Dubai, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk (de UK; Engeland, Wales). Allerlei landen komen online voorbij.

In dit e-book willen we jou graag inzichten en handvatten geven. Zodat jij voor jezelf kan bepalen of investeren in Brits vastgoed bij jou past!

Allereerst ziet het er prachtig uit met die schitterende beelden van de UK. Het is erg informatief opgezet en tegelijkertijd een positief en persoonlijk verhaal. Inhoudelijk bevat het veel globale informatie over het investeren als buitenlander in de UK. Het geeft een goed beeld van waarin, waarom en hoe te investeren in de UK.

Yvonne Jurriaans

Met plezier het e-book van Job en Melanie gelezen, ik werd er helemaal enthousiast van. Ik ben er zeker van dat andere mensen het e-book ook geweldig en erg interessant zullen vinden.

Greet Jespers

Leuk en interessant om te lezen! Toch echt prachtig hoeveel kennis jullie hebben en hoe jullie dit kunnen verwoorden. Wat ik ook mooi vind, is hoe het stuk geschreven is: visie gecombineerd met praktische voorbeelden. Hierdoor komt de echte kennis naar voren. Dit wekt vertrouwen.

Marleen Derkx

Het boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over Brits vastgoed:

  • Wat maakt vastgoed in Engeland of Wales zo aantrekkelijk?
  • Moet ik naar de UK toe als ik wil investeren in vastgoed daar?
  • Wat is belangrijk als ik wil starten in de UK?
  • Welk type vastgoed is interessant voor mij?
  • Hoe werkt het aankoopproces?
  • Hoe financier ik Brits vastgoed?
  • Hoe wordt het vastgoed belast?
  • Hoe staat de Britse economie ervoor?
  • Wat zijn de 10 meest gemaakte fouten?
  • Onze insiders tips!

Even voorstellen

Wij zijn Job en Melanie Gutteling, founders van Securin B.V. en de Ciconia Group. Job is een strategisch denker met een passie voor innovatie. Na een carrière van 10 jaar als klinisch fysicus, besloot Job zich 100% te concentreren op onze vastgoedontwikkelingen in de UK. Zijn doel is waarde te creëren in de samenleving door duurzame nieuwe woningen toe te voegen aan de Britse markt met uitstekende rendementen voor cliënten en onszelf. Melanie is dol op het vastgoed ondernemerschap vanwege het verbinden, zien en grijpen van kansen, snelle analyse, doelgericht zijn, in actie komen en tegelijkertijd het grote geheel bewaken. Als partner van Job, de drijvende kracht achter Securin, is haar interesse voor het vastgoed ondernemerschap ontstaan parallel aan haar loopbaan als medisch specialist.

Maak jij met ons de oversteek?