Het meest recente nieuws van Securin

Bekijk hier de actuele nieuwsartikelen van Securin met betrekking tot investeren in vastgoed in Engeland en Wales

Waar kan je rendement maken met vastgoed?

Over De Vloer Bij is het youtube-kanaal van Pierluigi Jorritsma. In deze serie gaat hij langs bij de meest spraakmakende ondernemers die hun verhaal willen delen. In deze aflevering kwam hij op bezoek bij Securin.

Hier zijn de volgende onderwerpen besproken:

  • Waarom richt Securin zich op Engeland?
  • Welke regio’s zijn interessant?
  • Wat zijn de rendementen op Brits vastgoed?
  • Wat is de gemiddelde waardestijging?
  • Welke kansen zijn er voor vastgoedbeleggers?

Ben jij geïnteresseerd in vastgoed, investeren en financiële vrijheid? Bekijk de video en krijg antwoord op de bovenstaande vragen.

Ben jij geïnteresseerd in vastgoed, investeren en financiële vrijheid? Bekijk de video en krijg antwoord op de bovenstaande vragen.

 

Award voor Job Gutteling: Best Collaborative Investor!

Job Gutteling, oprichter van Securin en Ciconia Group, is bekroond met de titel: “Best Collaborative Investor”. Deze eer werd hem toegekend tijdens de Property Investor Awards Wales. Ciconia Group is de bedrijvengroep van Job en Melanie waarin zij nieuwbouw- en renovatieprojecten doen. Hoewel de prijs voor “Best International Investor” aan Job voorbijging, is de erkenning als Beste Collaborative Investor een nog grotere eer.

 

Podcast: De Relaxte Ondernemer

Ontdek de visie van Job Gutteling, oprichter van Securin, in de inspirerende podcast “De Relaxte Ondernemer” gehost door Alexander Heine. Job deelt zijn ambitie om binnen enkele jaren naar een portefeuille van maar liefst 200 miljoen euro aan beheerde vastgoedobjecten te groeien, met een totaal van maximaal 100 klanten. Benieuwd naar Job zijn verhaal? Beluister de podcast hier!