Het meest recente nieuws van Securin

Bekijk hier de actuele nieuwsartikelen van Securin met betrekking tot investeren in vastgoed in Engeland en Wales

Job Gutteling op TV bij ‘Wat te doen met je Pensioen’ op RTL Z

Job was op TV bij RTL Z!

Eind 2023 werd Job benaderd door RTL Z met de vraag of wij een bijdrage zouden willen leveren aan ‘Wat Te Doen Met Je Pensioen’. Een nieuw programma van RTL Z over diverse vormen van investeren.

De filmploeg van RTL Z kwam in maart een dag naar Wales om onze Ciconia Group ontwikkelprojecten te filmen voor het programma ‘Wat Te Doen Met Je Pensioen’.

Wat te doen met je pensioen op RTL Z word uitgezonden op:

  • Zondag 12 mei 2024 – 17.30 uur tot 18.00 uur
  • Maandag 13 mei 2024 – 10.30 uur tot 11.00 uur
  • Donderdag 16 mei 2024 – 16.30 uur tot 17.00 uur

Gouden Stenen – een exclusieve masterclass door Job Gutteling!

Betreed de wereld van ongekende welvaart met “Gouden Stenen” – een exclusieve masterclass gepresenteerd door de visionair Job Gutteling! Ontdek het geheim van rijk worden door te investeren in Brits vastgoed, terwijl de Nederlandse huizenmarkt slaapt.

Behind the scenes bij Wat Te Doen Met Je Pensioen van RTL Z

Eind 2023 werd Job benaderd door RTL Z met de vraag of wij een bijdrage zouden willen leveren aan ‘Wat Te Doen Met Je Pensioen’. Een nieuw programma van RTL Z over diverse vormen van investeren. Daar moesten we even over nadenken na onze perikelen bij ‘Sander en de Kloof’, maar omdat programma een totaal andere insteek heeft besloten we ervoor te gaan! Afgelopen vrijdag werden we een dag lang gevolgd door de filmploeg tijdens onze property tour. Een ontzettend leuke ervaring en we zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Wat te doen met je pensioen op RTL Z word uitgezonden op:

  • Zondag 12 mei 2024 – 17.30 uur tot 18.00 uur
  • Maandag 13 mei 2024 – 10.30 uur tot 11.00 uur
  • Donderdag 16 mei 2024 – 16.30 uur tot 17.00 uur
RTL Z - Wat te doen met je pensioen | Job Gutteling

Podcast: Zo word je steenrijk! Job & Melanie Gutteling te gast

Job en Melanie Gutteling komen uit de medische wereld, Melanie is nog steeds arts, maar sinds een aantal jaar is Job fulltime vastgoedbelegger, projectontwikkelaar en ondernemer geworden.
Dat vastgoed beleggen begon in Nederland maar al vrij snel werd dankzij Kevin Green als mentor de stap gezet naar de UK. Inmiddels hebben ze een portefeuille van maar liefst 20 miljoen daar in beheer.
Vanuit Ciconia group doen ze veel nieuwbouwprojecten en transformaties en met Securin helpen ze ook andere Nederlanders bij het aankoop- en verhuurproces in de UK.

In deze aflevering kom jij te weten:

  • Waarom de vastgoedmarkt in de UK volgens Job en Melanie zo interessant is en welke kansen er zijn
  • Wat diverse strategieën zijn die je daar op vastgoed kan toepassen
  • Welke zaken je op moet letten
  • Wat de grootste lessen van Job en Melanie zijn geweest
  • Hoe je zulke grote projecten en ondernemen kan combineren met 4 kinderen
  • Of Job ooit nog in loondienst gaat en of ze voornemens zijn om te gaan emigreren naar de UK

Luister of kijk nu de podcast om dit en meer te weten te komen!

Meet the UK Partners: het was een succesvol evenement!

Wat een event! Ongelofelijk om meer dan 20 van onze Britse partners en ruim 100 (potentiële) Nederlandse investeerders in Brits vastgoed in 1 zaal te zien.

De energie en het enthousiasme spatte er vanaf en er zijn vele waardevolle verbindingen gelegd of versterkt. Het was voor velen namelijk de eerste keer om elkaar fysiek te zien na meerdere online calls en e-mails.

Een greep uit de reacties:
“Super waardevolle dag gister en heel gezellig veel van jullie gesproken te hebben tijdens de Securin meeting! Dank voor de organisatie.”

“Het blijft mooi, bijzonder en inspirerend om te zien hoe jullie ieder op een eigen wijze mensen bij elkaar weten te brengen. De bereidheid jullie netwerk te delen en ook te gunnen aan andere mensen die of nog willen starten, reeds gestart zijn of grote spelers zijn in de wereld van het vastgoed.”

“Super event and great to meet our mutual clients and partners in person.”

“Thanks both, it was such a great opportunity to meet face to face so many we interact with on email and zoom.”

Ondernemend de Podcast:

Hoe maak je in 2024 rendement op vastgoed? In deze aflevering van Ondernemend delen Job en Melanie Gutteling hun ervaringen en inzichten in de wereld van vastgoedinvesteringen. Begonnen naast hun banen, hebben zij sinds 2017 een flinke groei in de vastgoedwereld doorgemaakt! Oorspronkelijk actief in Nederland, zijn ze nu voornamelijk bezig met vastgoedprojecten in Engeland, waar ze hogere rendementen zien en een gunstigere huurmarkt ervaren.

Financiële Onafhankelijkheid: Melanie Gutteling deelt haar ‘Plan B’ in Own It – Shell Pensioenmagazine

Melanie Gutteling, medeoprichter van Securin en longarts-intensivist, deelt haar verhaal in het Own It – Shell Pensioenmagazine onder de titel “Plan B”. Op zoek naar financiële onafhankelijkheid bedacht Melanie samen met haar man Job een plan: investeren in vastgoed.

In de zomer van 2017 startten ze met de aankoop van verhuurappartementen in Arnhem en Lelystad, gefinancierd door een extra hypotheek op de overwaarde van hun huis en een verhuurhypotheek. Na succesvolle transacties in Wales groeide hun vastgoedportefeuille gestaag. Job stopte met zijn baan, behaalde een MBA op Nyenrode, en werkt nu fulltime aan hun Britse vastgoedbedrijf.

Het echtpaar bezit nu diverse transformatie- en nieuwbouwprojecten in Groot-Brittannië en Nederland. Ze kopen samen met investeerders stukken land waar voormalige hotels en oude pubs stonden. Hier bouwen ze nieuwe woningen of transformeren ze tot appartementen, om ze vervolgens te verhuren of te verkopen. Over vier jaar verwachten ze de vruchten van hun inspanningen te kunnen plukken.

Melanie benadrukt dat haar “Plan B” haar veel rust geeft, en ze is blij dat ze financieel onafhankelijk kon worden. Ze deelt lachend dat ze nu alleen nog bij Job blijft vanwege liefde, aangezien ze voorheen financieel deels afhankelijk was van hem. Zonder Job had ze nooit kunnen wonen waar ze nu woont. Een link naar het volledige verhaal is beschikbaar in het Own It – Shell Pensioenmagazine.

 

Waar kan je rendement maken met vastgoed?

Over De Vloer Bij is het youtube-kanaal van Pierluigi Jorritsma. In deze serie gaat hij langs bij de meest spraakmakende ondernemers die hun verhaal willen delen. In deze aflevering kwam hij op bezoek bij Securin.

Hier zijn de volgende onderwerpen besproken:

  • Waarom richt Securin zich op Engeland?
  • Welke regio’s zijn interessant?
  • Wat zijn de rendementen op Brits vastgoed?
  • Wat is de gemiddelde waardestijging?
  • Welke kansen zijn er voor vastgoedbeleggers?

Ben jij geïnteresseerd in vastgoed, investeren en financiële vrijheid? Bekijk de video en krijg antwoord op de bovenstaande vragen.

Ben jij geïnteresseerd in vastgoed, investeren en financiële vrijheid? Bekijk de video en krijg antwoord op de bovenstaande vragen.

 

Award voor Job Gutteling: Best Collaborative Investor!

Job Gutteling, oprichter van Securin en Ciconia Group, is bekroond met de titel: “Best Collaborative Investor”. Deze eer werd hem toegekend tijdens de Property Investor Awards Wales. Ciconia Group is de bedrijvengroep van Job en Melanie waarin zij nieuwbouw- en renovatieprojecten doen. Hoewel de prijs voor “Best International Investor” aan Job voorbijging, is de erkenning als Beste Collaborative Investor een nog grotere eer.

 

Podcast: De Relaxte Ondernemer

Ontdek de visie van Job Gutteling, oprichter van Securin, in de inspirerende podcast “De Relaxte Ondernemer” gehost door Alexander Heine. Job deelt zijn ambitie om binnen enkele jaren naar een portefeuille van maar liefst 200 miljoen euro aan beheerde vastgoedobjecten te groeien, met een totaal van maximaal 100 klanten. Benieuwd naar Job zijn verhaal? Beluister de podcast hier!