Het belang van een netwerk voor investeerders in vastgoed!

door | dec 20, 2023

Home » Mindset in vastgoed » Het belang van een netwerk voor investeerders in vastgoed!

Men zegt wel “Your Network is Your Net Worth”.

Een uitspraak die wat mij betreft volledig klopt.

De Amerikaanse ondernemer en motivational speaker Jim Rohn zei het al: ‘Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meeste omgaat. ‘ Hiermee bedoelt hij dat de mensen om je heen een grote impact hebben op je leven, je mindset, je succes; vaak zonder dat je dat zelf doorhebt.

Zorg er dus voor dat je netwerk bestaat uit mensen waar je je aan kan optrekken, mensen met waardevolle kennis en ervaringen.

Dit gaat niet vanzelf! Om een krachtig netwerk te bouwen moet je tijd investeren en echt geïnteresseerd zijn in de mensen met wie je je wilt verbinden. Je moet niet alleen willen halen, maar vooral ook komen brengen.

Netwerken leveren drie unieke voordelen op: privé-informatie, toegang tot diverse “skills” en invloed.

Hoe groter je netwerk, hoe meer toegang je hebt tot informatie of kennis die slechts voor slechts enkelen toegankelijk is. En zoals we allemaal weten is informatie of kennis macht en potentiële rijkdom.

Je netwerk creëert ook een kring van vertrouwde mensen met uiteenlopende “skills” die je op verschillende punten verder kunnen helpen, waardoor je tijd, energie en geld bespaart.

Ten slotte is netwerk je ‘vermogenswaarde’, of met andere woorden: het bepaalt hoeveel macht en invloed je persoonlijk en professioneel in jouw omgeving hebt.

Jouw netwerk laat je kennismaken met nieuwe kansen, verbindt je met meer mensen en maakt je professioneel sterker en houdt je mentaal gezond.

Een manier om aan je netwerk te bouwen is om deel te nemen aan onze property tour of onze oriëntatieavond Brits vastgoed. Meer informatie? Ga naar onze agenda.

Wil je weten hoe je kan starten met investeren in Brits vastgoed? Ga dan naar deze blog.

Gratis e-book: Succesvol investeren in Brits vastgoed

Meest recente Blogs

Taxatie van vastgoed in Engeland of de UK bij een hypotheek

"Down valuation" van een vastgoedobject door de taxateur! Een veel voorkomend fenomeen in de UK! Hoe werken taxateurs? Hoewel hun opdracht is om vandaag de waarde van het pand te bepalen, nemen ze natuurlijk ook een element van hun mening over de toekomst op. Als ze...

Property Tour Wales Maart 2024: De Ervaring van Bart

Property Tour Wales Maart 2024: De Ervaring van Bart

14 en 15 maart was het zover, de property tour naar Wales. De tour beloofde 2 drukke dagen vol interessante en diverse vastgoedobjecten, variërend van nieuwbouwlocaties tot historische transformaties. Deze 2 dagen bestond de planning uit veel in de auto zitten,...

In 4 stappen naar een crisisbestendig vastgoedportfolio

In 4 stappen naar een crisisbestendig vastgoedportfolio

Onze kijk op vastgoed is heel simpel: als je horizon maar ver genoeg is kun je nooit verliezen in vastgoed. Prijzen stijgen en dalen – maar zelfs na een daling herstellen ze uiteindelijk altijd zolang je investeert in een land waar een tekort is aan woningen, de...

Download ons e-book en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat maakt vastgoed in Engeland of Wales zo aantrekkelijk?
  • Moet ik naar de UK toe als ik wil investeren in vastgoed daar?
  • Wat is belangrijk als ik wil starten in de UK?
  • Welk type vastgoed is interessant voor mij?
  • Hoe werkt het aankoopproces?
  • Hoe financier ik Brits vastgoed?
  • Hoe wordt het vastgoed belast?
  • Hoe staat de Britse economie ervoor?
  • Wat zijn de 10 meest gemaakte fouten?
  • Onze insiders tips!