1. Home
  2. Kennisbank
  3. Aan- en Verkoopproces
  4. Het Verloop van het Verkoopproces

Het Verloop van het Verkoopproces

Als u besluit uw vastgoed te verkopen, houd er dan rekening mee dat het een aantal maanden kan duren voordat de verkoop is afgerond, omdat er eerst een koper moet worden gevonden. De opbrengst is dan ook afhankelijk van de onderhandelingen en de markt op dat moment. In de UK is het gebruikelijk om als verkoper te wachten op meerdere biedingen en dan pas te gaan onderhandelen.

Netwerk van Securin

In het geval je je woning wilt verkopen is het mogelijk om binnen het netwerk van Securin te zoeken naar eventuele kopers. De kans is groot dat wij contacten hebben die nog op zoek zijn naar een mooie woning.

 

De markt

Websites om je woning op te verkopen:

Zorg dat je contact houdt met de makelaar en op de hoogte bent van de bezichtigingen. Het is niet nodig om voor de allerhoogste prijs te gaan, en er zoveel mogelijk uit te slepen. Het is mooi om er een goed bedrag voor te krijgen, maar als het jou teveel tijd gaat kosten heeft het geen meerwaarde. Tijd is geld.

Als je in een property chain terecht komt, betekent dit dat je moet wachten met het kopen van je woning tot de huidige eigenaar een volgende woning heeft gekocht. Je bent dan dus afhankelijk van de huidige eigenaar, hierdoor kan het voor jou langer duren om de woning aan te schaffen.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde Artikelen

Wil jij meer informatie over investeren in Brits vastgoed?

Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de kansen die voor het oprapen liggen in de Britse vastgoedmarkt!
Contact

Kun je niet vinden waar je naar zoekt?

Neem ook een kijkje op de blogpagina van Securin! Hier staan meer dan 50 vastgoed gerelateerde blogs die misschien antwoord geven op jouw vraagstuk.
Bekijk blogposts