1. Home
  2. Kennisbank
  3. Verhuur van Vastgoed
  4. Nutsvoorzieningen: Gas, Elektra en Water in de UK

Nutsvoorzieningen: Gas, Elektra en Water in de UK

Gas en elektra

Neem contact op met de netwerkbeheerder om het adres in te voeren en vast te stellen wie de energieleverancier is. Welke partij het electriteitsnetwerk beheert, varieert per regio en kan hier teruggevonden worden. De partij heeft informatie over het eigenaarschap van de meter en de meterstanden die moeten worden doorgegeven. In geval van gaslevering check je hier wie de leverancier is. In de UK wordt nog regelmatig gewerkt met prepaid meters, waarbij betalingen vooraf moeten worden gedaan. Aanmelden voor nuts voorzieningen kan erg tijdrovend zijn! Het is belangrijk om geduld te hebben tijdens dit proces.

Water

Neem contact op met de waterleverancier om het eigenaarschap en de meterstanden door te geven. De waterleverancier varieert per regio, dus zorg ervoor dat u de juiste contactgegevens voor uw specifieke locatie gebruikt. Kijk hier voor een kaart waarin de verschillende leveranciers zijn aangeven. Wees ook hierbij geduldig tijdens het proces, aangezien het coördineren van deze details en communicatie met de waterleverancier enige tijd in beslag kan nemen.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde Artikelen

Wil jij meer informatie over investeren in Brits vastgoed?

Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de kansen die voor het oprapen liggen in de Britse vastgoedmarkt!
Contact

Heb je tips of suggesties voor onze kennisbank?

Stuur dan een e-mail naar kennisbank@securinvest.nl met je tip en het bijbehorende artikel. Alvast bedankt!