Gastblog: De kans van recreatieve verhuur en investeren in vakantiewoningen

door | dec 8, 2023

Home » Vastgoed Tips » Gastblog: De kans van recreatieve verhuur en investeren in vakantiewoningen

Met meer dan 14 jaar ervaring in de recreatieve sector, vinden wij, Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma, het tijd onze kennis te delen met gelijkgestemden. Dit is gericht op bestaande vastgoedinvesteerders,  en geïnteresseerden in vastgoed en recreatieve verhuur in Nederland maar ook bijvoorbeeld Spanje.

Heb je al een vakantiehuis op een prachtige locatie zoals de Veluwe? Ideaal! Maar wat nou als je dit nog niet hebt? Hier komt de kans van recreatieve verhuur en investeren in vakantiewoningen om de hoek kijken. Wij leggen uit hoe je met vakantiewoningen, appartementen, studio’s, en chalets kunt starten in de verhuur. Met onze 14  jaar ervaring in het verhuren aan toeristen, bewijzen we dat dit tot drie keer meer rendement kan opleveren dan traditionele verhuur methodes.

Wij nemen  je mee door zes cruciale stappen:

1.    Vakantiewoning vinden en financieren: We begeleiden je in het proces van het vinden van een geschikte vakantiewoning. Wat maakt een locatie strategisch? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? We behandelen verschillende opties, van het verhogen van je eigen hypotheek tot het aantrekken van privé-investeerders en crowdfunding. Voor iedereen is er een optie. Neem contact met ons op voor vragen.

2.    Marktonderzoek: Deze stap is cruciaal. Je leert de markt te analyseren, je doelgroep te definiëren, en te ontdekken wat jouw ‘droomgast’ zoekt. We gaan dieper in op het vaststellen van concurrerende prijzen en het positioneren van jouw woning in de lokale markt. Vraag ook eens naar onze rendementtool, die delen wij gratis met jouw, zodat je zelf kan starten.

3.    Inrichten woning: Het inrichten van je woning is meer dan alleen meubels plaatsen. Het gaat om het creëren van een sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze cursus biedt gedetailleerde gidsen, inclusief inrichtingstips en boodschappenlijstjes + kant en klare templates., om je woning aantrekkelijk te maken voor gasten.

4.    Adverteren op verschillende platformen: Het is essentieel te weten waar en hoe je jouw vakantiewoning effectief promoot. Leer hoe je jouw aanbod onderscheidt op platforms zonder hoge commissiekosten, en hoe je maximale zichtbaarheid bereikt.

5.    Documenten uitwerken/automatiseren: Dit onderdeel is gericht op efficiëntie. Door processen te automatiseren en gedetailleerde gidsen en instructies vooraf klaar te hebben, spaar je tijd en verbeter je de gastervaring. We bieden kant-en-klare documenten die je gemakkelijk naar je eigen stijl kunt aanpassen. Daarnaast nemen wij je mee in de digitale wereld van channel managers en handige apps om gasten contact te minimaliseren

6.    Gasten ontvangen: Het ontvangen van gasten is de kroon op je werk. Ontdek hoe je positieve ervaringen creëert, feedback verzamelt, en leert van elke interactie om je diensten te verbeteren.

Extra Materiaal, Ondersteuning & Begeleiding:

Naast de cursus bieden we ondersteuning via Q&A-sessies, live webinars, een community van mede-verhuurders, eventuele livedag & 1-op-1 trajecten. Het netwerk uit de community stelt je in staat om ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten te krijgen.

Levensstijl van Vrijheid en Flexibiliteit naar een extra salaris + een goed pensioen:

Deze cursus is meer dan alleen een leerervaring; het is een stap naar een levensstijl waarin je van overal ter wereld kunt werken. Met alleen een laptop en internetverbinding kun je jouw verhuurbedrijf beheren en tegelijk de wereld verkennen. Daarnaast profiteer je negen van de 10 keer van de waardestijging van jouw woning.

Meld je aan voor de Gratis Onlinetraining:

Ontdek de wereld van vakantiewoningverhuur en leer hoe je financiële vrijheid kunt bereiken. Meld je aan voor onze GRATIS online training via onze website, waarin we alle stappen gedetailleerd bespreken en praktische tips delen.

Voor meer informatie over ons, de cursus of het maken van een eventuele afspraak voor een vrijblijvend strategiegesprek neem contact met ons op via deze link.

Gratis e-book: Succesvol investeren in Brits vastgoed

Meest recente Blogs

Taxatie van vastgoed in Engeland of de UK bij een hypotheek

"Down valuation" van een vastgoedobject door de taxateur! Een veel voorkomend fenomeen in de UK! Hoe werken taxateurs? Hoewel hun opdracht is om vandaag de waarde van het pand te bepalen, nemen ze natuurlijk ook een element van hun mening over de toekomst op. Als ze...

Property Tour Wales Maart 2024: De Ervaring van Bart

Property Tour Wales Maart 2024: De Ervaring van Bart

14 en 15 maart was het zover, de property tour naar Wales. De tour beloofde 2 drukke dagen vol interessante en diverse vastgoedobjecten, variërend van nieuwbouwlocaties tot historische transformaties. Deze 2 dagen bestond de planning uit veel in de auto zitten,...

In 4 stappen naar een crisisbestendig vastgoedportfolio

In 4 stappen naar een crisisbestendig vastgoedportfolio

Onze kijk op vastgoed is heel simpel: als je horizon maar ver genoeg is kun je nooit verliezen in vastgoed. Prijzen stijgen en dalen – maar zelfs na een daling herstellen ze uiteindelijk altijd zolang je investeert in een land waar een tekort is aan woningen, de...

Download ons e-book en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat maakt vastgoed in Engeland of Wales zo aantrekkelijk?
  • Moet ik naar de UK toe als ik wil investeren in vastgoed daar?
  • Wat is belangrijk als ik wil starten in de UK?
  • Welk type vastgoed is interessant voor mij?
  • Hoe werkt het aankoopproces?
  • Hoe financier ik Brits vastgoed?
  • Hoe wordt het vastgoed belast?
  • Hoe staat de Britse economie ervoor?
  • Wat zijn de 10 meest gemaakte fouten?
  • Onze insiders tips!