Ciconia Group: Vastgoedontwikkeling en Consultancy in Engeland en Wales

door | dec 16, 2023

Home » Brits vastgoed: Algemeen » Ciconia Group: Vastgoedontwikkeling en Consultancy in Engeland en Wales

Toen wij in 2018 starten met investeren in Brits vastgoed richten wij onze eerste twee Limited Companies op: Ciconia Trading Limited en Ciconia Properties Limited.

Waarom twee bedrijven?

De structuur van een Limited Company is afhankelijk van het soort bedrijfsactiviteit. Als het om onroerend goed gaat, investeer of handel je, of doe je beiden.

Wanneer je een Limited Company opricht, moet je een SIC-code kiezen. Een SIC-code (Standard Industrial Classification) definieert wat de bedrijfsactiviteiten van een bedrijf zijn. Elk bedrijf moet minimaal één SIC-code hebben, maar kan er indien nodig maximaal vier hebben.

Waarom het belangrijk is om de juiste SIC-code voor vastgoedbedrijven te kiezen

Als je een beleggingsportefeuille opbouwt en van plan bent een hypotheek aan te vragen voor verhuur, geven kredietverstrekkers er de voorkeur aan dat eigendommen worden bewaard in een Limited Company met de SIC-code 68209.

Als je in vastgoed handelt (ook wel kopen en flippen genoemd), gebruik je de SIC-code 68100.

Onze start in de vastgoed wereld

We startten heel rustig. Kochten binnen de Trading Limited 1 oude vervallen woning die we opknapten en vervolgens verkochten en binnen de Properties Limited 1 oude flat die we renoveerden en vervolgens verhuurden.

De versnelling

In de opvolgende jaren groeiden onze bedrijfsactiviteiten snel. Dit resulteerde in nog meer verschillende Limited Companies. Uiteindelijk brachten we deze allen samen onder de paraplu van de Ciconia Group.

Wat doet de Ciconia Group?

Ciconia Group voegt duurzame nieuwe of vernieuwde woningen toe aan de oververhitte Britse woningmarkt middels grote transformaties en nieuwbouwprojecten in Engeland en Wales. Ons doel is waarde toe te voegen aan de samenleving door het creëren van hoogwaardige en duurzame woningen. Ons uitgebreide netwerk van partners (projectmanagers, architecten, bouwteams, verhuur makelaars, etc.) ondersteunt hierbij.

In 2023 heeft dit geleid tot de creatie van 48 nieuwe woningen en in 2024 zullen er nog eens 80 woningen bijkomen.

Tevens bieden we consultancy service op het gebied van nieuwbouw en transformaties in de UK en bieden we regelmatig off-market woningen aan aan ons netwerk. Ten slotte exploiteren we een eigen buy-to-let en serviced accommodation portfolio binnen de group.

Samenwerken met de Ciconia Group

De transformatie- en nieuwbouwprojecten die wij doen binnen de Ciconia Group zouden we niet kunnen doen zonder ons ijzersterke netwerk van Nederlandse investeerders. De investeerders helpen met het bijeenbrengen van het benodigde kapitaal, verstrekken een lening of delen mee in de winst van het project. Een leuke en leerzame ervaring waarbij er ook gelegenheid is om de projecten te bezoeken.

Wat bieden wij investeerders in de Ciconia Group?

– Gegarandeerd vast rendement vanaf 6% per jaar

– Variabel rendement met een winstverdeling variërend van 0 tot 20+% per jaar

– Certificaten van ontwikkelprojecten met hoge beloning

Samenwerken? Kijk op Ciconia Group.

Gratis e-book: Succesvol investeren in Brits vastgoed

Meest recente Blogs

Taxatie van vastgoed in Engeland of de UK bij een hypotheek

"Down valuation" van een vastgoedobject door de taxateur! Een veel voorkomend fenomeen in de UK! Hoe werken taxateurs? Hoewel hun opdracht is om vandaag de waarde van het pand te bepalen, nemen ze natuurlijk ook een element van hun mening over de toekomst op. Als ze...

Property Tour Wales Maart 2024: De Ervaring van Bart

Property Tour Wales Maart 2024: De Ervaring van Bart

14 en 15 maart was het zover, de property tour naar Wales. De tour beloofde 2 drukke dagen vol interessante en diverse vastgoedobjecten, variërend van nieuwbouwlocaties tot historische transformaties. Deze 2 dagen bestond de planning uit veel in de auto zitten,...

Download ons e-book en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat maakt vastgoed in Engeland of Wales zo aantrekkelijk?
  • Moet ik naar de UK toe als ik wil investeren in vastgoed daar?
  • Wat is belangrijk als ik wil starten in de UK?
  • Welk type vastgoed is interessant voor mij?
  • Hoe werkt het aankoopproces?
  • Hoe financier ik Brits vastgoed?
  • Hoe wordt het vastgoed belast?
  • Hoe staat de Britse economie ervoor?
  • Wat zijn de 10 meest gemaakte fouten?
  • Onze insiders tips!